Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Intruder2k5 #37529 üzenetére

    Szia!

    Nos, "berendeltem" a Trio M csomagot, mert rájöttem mégis szükség van a gyors netre, meg tv-re, telefonra.
    2 db Mediacard, plusz egy régebbi tv-hez Mediabox-ot jelöltem be. Mindent kitöltök, elküldöm a megrendelést, de csak forog-forog körbe az "oldal töltődik" animáció.

    15 perc után, épp gondoltam, hogy kinyomom az egészet, mikor felugrott a CHAT ablak. Gyorsan írtam oda, a másik oldalon kedves megszólítással egy hölgy írogatott vissza a kép alapján. Leírom mi a problémám, erre a válasz, belinkelve egy ÁSZF (persze nem kattintottam rá) és a szöveg, hogy azért nem tudott továbblépni az oldal a megrendelésben, mert én nem rendelhetem meg a Trio m csomagot, hanem rögtön a legnagyobb Trio xl-be tudok csak tovább lépni.

    Ok, akkor a "bűvös" szó jön... Mondom, 1990 óta, vagyis szinte őskövületnek számítok előfizetőként és ezt a hozzáállást nem vártam, egyáltalán nincs szükségem ekkora csomagra, ha nem lehet megoldani, most azonnal lemondom az egészet!

    1 perc "néma csend", majd gépel, írja, hogy ő nem kompetens a lemondásban, de egy kollégája hamarosan felhív. adjam meg a számom... Ok megadom, elköszönünk...

    1 óra sem telik el, egy kedves hangú hölgy hív telefonon, természetesen már "magyarázkodnom" sem kell, rögtön mondja, hogy a Trio m csomagba léphetek stb stb...A futár hozza a dolgokat, előtte felhívnak, email-en elküldte a szerződés, és 8 nap elállásom is van, és ha bármi gondom lenne a beüzemeléssel, nyugodtan hívjam, mert neki sem volt a listában a tv-je, de működik a mediacard...szóval még jól el is beszélgettünk.

    Vagyis, a lemondás egy nagy fegyver (és talán blöff is) a magánszemély kezében! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák