Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frovery

    senior tag

    válasz Hakai #7184 üzenetére

    Nagyjából meg is adták a választ.
    AMIKO MINI HD SE
    AMIKO MICRO HD SE

    1. Gondolom van még jelenleg is hűséged az előfizetésre? ha nincsen, akkor könnyebb a dolgod. Ezt lemondod és más családtag nevére veszel egy direkt kártyás előfizetést, olcsóbb a havi díja is. Azért kell így, mert 3 hónap kivárási idő van ugyanazon névre. :(
    2. Ha csak 1 stb van, arra nincsen bérleti díj, mivel az első az ingyenes, benne van a havidíjban. a 2. és 3. boxtól van a havidíjon felül bérleti díj.
    3. Ha egy korrekt forgalmazóhoz bemész, biztosan kicseréli neked egy Humax HDMI kimenetes boxra. Viszont abban már párosított a kártya, másban nem tudod majd használni.
    4. "Mi az, hogy Medium TV kártyát párosítani kell az adott boxhoz? " Ezt én sem értem, ilyen nincs, vagy ha van, azt a szerelő párosítja, nem az ügyfél.
    5. Paramount Channel 12226 V 27500 5/6 de ha nincsen meg, akkor csinálj egy gyári viszaállítást a kis szürkén, majd egy teljes keresést.

    xigris: Azért egy kezdőnek, főleg az idősebb korosztálynak linuxos beltérit ajánlani elég felelőtlenség. Egyébként pedig írta, semmi faxni nem kell, csak HD-s legyen és kezelje a upc kártyáját.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák