Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pazolini

    senior tag

    válasz Gadgetfan_ #5648 üzenetére

    Vagy elégedjek meg a Philips-szel ami még full HD-t sem tud ...

    Hiába tudja a HUMAX Fox a fullt, a DVR-es változat csak a váltott sorosat tudja, de egyelőre édesmindegy, mert csak max 4K bitrátával jönnek 1080i-ben az ún. HD-adások Magyarországon. :W

    Tudja a Philips a HDTV Readyt, ki is adja, csak nem mindegyik tv képes meg is jeleníteni, ált. csak 576p-ben, vagyis SD-ben sikerül ott, ahol inkompatibilitás adódik a STB és az LCD-tv között.
    Ez nálam is gond, de még erre sem cserélnek szívesen, pedig ez kompatibilitási probléma. :Y

    A kulcs, hogy produkáljon olyan hibákat, hogy egyáltalán élvezhetetlenné vagy egyenesen nézhetetlenné váljon az adás (a vétel :DDD ). De az nem érdekli őket, hogy már 5. éve veszem a HD-csomagot anélkül, hogy élveztem volna belőle valamit is a tv-men...

    Máskülönben az Avermedia rögzítőmön keresztül PC-n megy az 1280x720 simán, s azt vissza is tudom varázsolni a tv-re; meg a most kipróbált HDMI>VGA átalakítón keresztül is direktben megy a 720p, igaz a tv VGA portján, nem a HDMI-n.

    De érdekelne az új HUMAX engem is, mert az 1080i talán jobb lenne, ill. az, hogy én dönthessem el, hogy 720p vagy 1080i kell nekem. (Nem mindenkinél egyértelmű a prioritás.)

Új hozzászólás Aktív témák