Hirdetés

Aktív témák

  • zsolti_20

    senior tag

    Üdv emberek. Gondolkodtam egy kicsit ezen a előre utalós, előre küldős, utánvételes dolgokról azok számára akik nem rendelkeznek megbízható háttérrel, visszajelzésekkel.

    Erre az esetre lehetne egy középső ember aki tud segíteni az üzletek lebonyolításában, aki megbízható és lesz olyan rendes hogy segít a többieknek. Hiszen egy össze tartó csapat vagyunk, így megoldható lenne.

    Erre a pozícióra mondjuk jelentkezni lehetne, ha meg van a megfelelő rang, és pozitívak száma, úgymond Middle-Man, középső ember.

    Egy konkrét esetet felvázolok nektek mire gondolok:
    Peti szeretne venni egy alaplapot Tomitól. De Peti is és Tomi is frissen regisztrált tag pozitívak nélkül így semmit sem lehet tudni róluk.

    Így Tomi nem küldi előre az alaplapot, Peti nem küldi előre a pénzt, az üzlet nem lehetséges. De ha lenne egy középső ember akiben mind a ketten megbíznak, mondjuk Zoli, akkor Peti küldhetné a pénzt, Tomi pedig az alaplapot Zolinak. Amikor Zoli úgy látja renden van az alaplap és a pénz is beérkezett akkor mehetne tovább a pénz és az alaplap is. Ezzel megoldható válna az örökös kételkedés és az átverések.

    Ezután ugyan úgy mehet a pozitív és mindenki boldog. :R

Aktív témák