Hirdetés

Aktív témák

  • sing1ep1ayer

    őstag

    válasz _Atesz #1143 üzenetére

    Készséggel elhiszem, hogy örülsz a funkciónak, de mi az a sok oldal, ahol ezt használod? Mert az apród, jófogás, expressz oldalain röhej ami van szűréskor is, ráadául alig van termék, szinte felesleges bármilyen rendezést alkalmazni. Ha mondjuk ezeken site-okon rákeresel a Radeon 7770-re, akkor kapsz maximum 4 találatot. :C Azt aztán nagyon kell rendezni! Ezeken az oldalakon elenyésző mennyiségben van csak számtech cucc és az is nagyon ömlesztve, például hűtőkből mindenféle egybe dobva a ventiktől kezdve a vízhűtésen át a HDD coolerig, vagy a házak együtt a tápokkal... satöbbi. Ebben a tekintetben nagyon rosszak, de lényegtelen.
    Vatera, ebay, zsibvásár és egyéb licitálós oldalakon pedig valós árak vannak kizárólag. Lehet hogy licit esetén nem a végleges árat mutatják, csak a pillanatnyit, de valósak.

    Úgyhogy esetleg megkérdezhetem, melyik az a "sok oldal", ahol ezt rendszeresen használod és valóban haszna is van?

    szerk:
    @ (#1145) Mercutio_
    :K Nagyon király lenne, de próbálok csak szerényen, apró dolgokat kérni egyszerre. Így is már egy komplett webprogramozó csapat fél éves melója lenne implementálni azt a "pár" ötletet, amit eddig felvetettem.
    Egyébként akár fül sem kellene, csak a jelenlegi egy szem árva csillagozás helyett mondjuk 5-6 féle színnel történő megjelölés lehetősége, mint a levelezőprogramokban.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák