Hirdetés

Aktív témák

  • zodo

    nagyúr

    válasz Major Major #9207 üzenetére

    Szia!
    Had jöhessek,légyszi csak vicceltem! :)
    Legalábbis bénaságokat tudnék kérdezni.
    Korábban ismerkedés céljából az Opensuse 10.3-at telepítettem,egész elfogathatónak tünt. Nemrég pedig az Ubuntu 8.04-et , ezzel egész jól boldogultam és már kezdtem megkedvelni, már amennyire 2 nap alatt meglehet a nulláról.
    (persze csak a beállításokat babráltam,skype-t,opera bőngészőt feltettem, próbáltam személyre szabni a megszokott alkalmazásaim telepítésével)
    Szóval,ha egyszer rászánom magam akkor biztos Ubuntum lesz.
    Tuti,hogy klasszisokkal jobb az Xp-nél csak mire átáll az ember ( legalábbis én ) addigra kihullik az összes hajam.Itt arra gondolok ,ha elakadok bármilyen témában ,feltenném ide,megkapom a választ ,de azt még értelmezni se tudom. Megsem tudom fogalmazni inkább linkelek egy példát :Y ,elnézést a szerzőtől.És ha jól gondolom ilyen és ehhez hasonló megoldások kivitelezéséből egy jó párat véghez kell vinni a tökéletes rendszer kialakításához ill. fenttartásához.Na ez a "sokk" nekem elsőre.

    A kérdés:
    olvastam valahol ,hogy van egy alkalmazás linux alatt amivel elérhetővé válik a windows-os progi (pl.játék?) Ezt,hogy kell értelmezni a gyakorlatba?Kell hozzá, telepített windows? Játszva tanul a gyerek! :D

Aktív témák