Hirdetés

Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz ViZion #47458 üzenetére

    igazából szerintem mobil platformokon nem olyan nagy baj, ha fagyasztódnak az alkalmazások, mert ezt a rendszer képes erőltetni, és így nem lesz olyan, mint ami például jelenleg androidon néha idegesít, hogy xy alkalmazás a háttérben ébren tartja a cpu-t, ésezért lemerül a telefon néhány óra alatt. ez különbözteti meg az asztali és a mobil rendszereket, hogy aminek akksiról kell mennie, annál muszáj minél jobban leszorítani a fogyasztást.

    nekem igazából nem annyira jön be a unity, túl buta és túl sok a kötöttség. illetve nem érzem benne azt az egységet és szabadságot, amit kde alatt, hogy az összes program szépen egyfajta témát használ, amit két kattintás letölteni (nem kell hozzá zip fájlokkal bűvészkedni, csak kiválasztod amelyik bejön és telepíted). kényelmes és átlátható beállításokat ad az egész rendszeren keresztül. egyedül a kicker menüt nem szeretem annyira, ahelyett jöhetne valami gnome-shell jellegű activities nézet.

    egyébként számomra win7-ben sem az a zavaró, hogy az asztal milyen, meg a start menü, meg a tálca, mert ezeket nagyon hamar meg lehet szokni. inkább az, hogy a beállításokat átnevezték, átrendezték, elrejtették. mire megtaláltam, hogy hogy kell saját dns szervert megadni egy kapcsolathoz, kitéptem a hajam felét... a jobbklikkes előugrók sem következetesen jelennek meg, van amire lehet jobbklikkelni, van amire nem, és néhol úgy jön elő a beállítások, néhol meg tök más a felugró menü... én ezt utálom. és perzse most megint átalakították...

Aktív témák