Hirdetés

Aktív témák

  • ntomka

    nagyúr

    válasz sh4d0w #22231 üzenetére

    Azt tudom, ezért kérdezem, mert számomra úgy tűnik, hogy FF-nél a 3-as a főverzió, a 0, 5, 6 pedig az alverzió, azon belül pedig a hibajavításokat tartlamazó verziók. Tehát ha főverziókat tartalamaz csak a tároló, akkor nekem logikus lenne, hogy benne legyen a 3.6 is, vagy nyílván, mint frissítés, a 3.5-öt a 3.6 lecseréli. Kapizsgálom ezt a linuxos tároló startégiát, de van egy-két logikátlan dolog benne nekem (hangsúlyozom, megértem, hogy kevesebb verziót könnyebb nekik supportálni). :F

    (#22233) harry: Minimal install esetén még mindig van lehetőség választani. A destop cd esetén sincs ránkerőltetve a böngésző, mert telepítés után simán eltávolítható (persze előtte nem árt az ubuntu-desktop csomagot is kiírta a függőségek törlése végett). Hogy a desktop verza mit tartalmaz, szerintem csupán arculatbeli dolog, a csomag készítői így alakítanak ki egy képet a rendszerről.
    A win esetében az verte ki a biztosítékot, hogy nem lehetett az IE-t eltávolítani, nem pedig az, hogy a winnel együtt érkezik. Ezzel pedig a szabad választás lehetősége is korlátozottá vált.

    [ Szerkesztve ]

    ツ Headphones on - World off

Aktív témák