Hirdetés

Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz upszilon #19104 üzenetére

    Hú, hát ez inkább ilyen szubjektív megítélés. Sok mindent össze lehet vetni, és azért vannak az OpenSUSE-ben olyan kényelmes dolgok, amik az Ubuntu-ban nincsenek. Összességében viszont azt kell, hogy mondjam, nekem az Ubuntu jobban bejön, én szeretem mindenből a legfrissebbet használni, tesztelni.
    Az 11.2-ben úgy nézem nem kapott helyet a GRUB2, pediglen egész jó, igaz még nem teljesen kiforrott.
    KDE az alap és az van inkább az előtérben annál, viszont én a GNOME-ot részesítem előnyben. Ott ez utóbbi SUSE-sre lett szabva, nekem nagyon nem bejövős, elcseszték a főmenüt is, lehet hegeszteni. Bár a Yast az jónak tűnik, felcsillant a szemem a tunerkártya telepítőnél, de aztán rájöttem, hogy úgysem nézek TV-t. :D
    Aztán ott vannak a csomagok, inkább maradnék a Debian-nál.
    Nagyon sokat lehetne beszélni róla, de ha csak az Ubuntu közösséget megnézzük idehaza, akkor azt kell, hogy mondjam, már megéri Ubit használni. :)
    Egyszerűen gyík :DDD az az OpenSUSE.
    Nah, a lényeg, hogy inkább döntsd el Te magad, hogy melyik a jobb, teszteld le mindkettőt. Ha számodra fontos dolgokat inkább megleled abban a rendszerben, akkor bátran használd azt. Általánosságban előnyei és hátrányai mindkettőnek vannak. :)

    <-ƘƘ->

Aktív témák