Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mitkov77

    aktív tag

    válasz enemy107 #29134 üzenetére

    Mivel írta, h 3200 elég neki, nem hiszem ,h túlfeszelné. Így inkább alul is feszelheti, mert pár MHz fsb-hez még akár csökkenthet is core voltaget.

    A memória latencyt nem hiszem, h magyarázni kell. Mivel alig tér el az alap 400 MHz rögzített késleltetéstől nem nagyon tudja csökkenteni. A 788 MHz-en valószínű lasabb lesz a memória elérési ideje, mint 800 MHz-en. Természetesen nem számot tevően. De a késleltetéssel nem hozható vissza.Ha csökkentené a sebességet, csökkenthetné a késleltetést, ezzel nyerne egy kis többlet teljesítményt.

    Nem azt ajánlottam neki, h feszelje túl, cs ha feljebb akarja tornászni a teljesítmény jobb ha követi a cpu feszültsége. Értelemszerű, h nem kisütni akarja, nem azt javasoltam, hogy nyomja fel 500 MHz fsb-re, oszt nézze ahogy elfüstől.

    CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.

Új hozzászólás Aktív témák