Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • suste

    veterán

    válasz andatti #60267 üzenetére

    Na akkor menjünk sorban.
    Először is az tisztázzuk, hogy nem tudsz véglegesen semmit elrontani a beállításban, ugyanis ahogy gyári rendszeren is, itt is van teljes visszaállítás (factory reset).
    Szóval jól tetted hogy próbálkoztál! Ha félresikerül, akkor előlröl kezded.

    Beállítás/instrukciók:
    Általánosságban igaz, hogy nem írom le a teljes menüpontokat (9092/backup = 192.168.1.1:9092 felületen a "Backup/Restore and FW Download/Flash" menü), de mivel webesfelületről beszélünk, ezért el lehet rajta találni (ahogy neked is sikerült).
    Vagyis az első pontra amire azt írtad, hogy nem tudod hogyan csináld meg, azt pont meg is csináltad (backup download/restore). Nincs elő meg második fele annak a pontnak, az pont annyit jelentettt amit megcsonáltál:).
    Azt nagyon remélem, hogy mivel webes felületről beszélünk, ezért nem a címsorba irogatod be az oldalcímeket, hanem az egérrel rákattintasz ("http://192.168.1.1:9092/backup").
    A javítás felrakása után valszeg azért nem írja ki hogy végzett, mert pont a központi fájlt frissítette. Szóval kb 1 mp alatt kész volt, hiszen a szövegdobozban lévő 2-3 fájlt kellett csak lecserélni.

    Utána megtaláltad az USB3g-s weboldalt is, remélem weben kattingatva:).
    Az installt logikus, hogy netkapcsolattal kell megcsinálni (utána választjuk le netről), tehát mindegy hol csinálod meg, csak kell hozzá működő netkapcsolat a routerre. Gondolom ezértt vitted be a melóba:).
    A modemre itt még nincsen szükség.
    A netről leválasztás azért kell, mert ezután állítod be a mobilnetet, és akkor lesz egyszerű, ha közben másik net nem lesz a routeren. Így egyből észreveszed, hogy működik-e a mobilnet:).
    Ezután kell bedugni a modemet (ahogy aweboldal is írja).
    A további beállítást értelemszerűen a 9092/usb3g alatt kell folytatni, ami igazából annyi, hogy ha érzékeli a modemet az oldal, akkor előjönnek a beállítási lehetőségek (pin, név, jelszó, stb).......

    luci/hálózat/wifi:
    ha errről bezéltél, akkor itt rá kelll nyomni az engedélyezésre, hogy elinduljon a wifi.
    a beállítások mind ott vannak az oldalon, csak nyomogasd végig a gombokat, és megtalálsz mindent...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák