Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Headless

    őstag

    válasz Attesz #60188 üzenetére

    Én nekem valahogy olyan érzésem van, hogy te beállítások megtartásával frissítettél.

    "Transmission megtartotta a torrenteket és ugyanott folytatta"

    Ami nem ajánlott sosem, úgyhogy én törlés helyett factory resetet ajánlok. HDD-t húzd le a factory reset idejére.(Bizonyosodj meg róla, hogy van "cimkéje"(label)). Majd ha már újraindult a router a reset után dugd vissza rá. Ellenőrizd a luci/rendszer/csatolási pontokon belül a csatolt fájlrendszerek részt keresd a /dev/sdXY-os sort nézd meg hogy annak mi a csatolási pontja ha /mnt, akkor örülsz, ha /share/valami akkor nész formázóba az automount beállításaiban kiválasztod hogy /mnt-be csatolja. Ezután ha végzett frissítsd a luci-t és ellenőrizd le mégegyszer a csatolt fájlrendszereknél. Ha mostmár mnt akkor jó. Transmissiont elindíthatod, és allítgathatod.
    Én is az egyszerre 1 torrent híve vagyok, de az maximumon. 3 mbps az átlag, max 5 mbps.(1043 v2) ha érdekel a beállítás írj egy pü-t.

    "Nem érzem magam hibásnak"
    Ezzel azért nem egyeznék ki, mert nem csekkoltad le, hogy a tr hova tölt le és hogy van e oda felcsatolva bármi adattároló. Nah meg ha az igaz amit az előbb csak feltételeztem, hogy beállítások megtartásával frissítettél, akkor azért is, mivel többször írtuk már(readme-ben is benne van), hogy ne így tegyünk jobb a békesség, ha minden tiszta lappal indul nem lehet gond. De ez persze csak feltételezés bár elég jó esély van rá, hogy igaz.

    LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/

Új hozzászólás Aktív témák