Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz suste #60174 üzenetére

    Első dolgaim közt volt ellenőrizni kintről, sajnos zárva volt. Aztán próbáltam másik portokat (transmission-ban és tűzfalban egyaránt beírva, természetesen), de hát az csak vaktában lövöldözés. Ezért gondolom, hogy Digi oldali a portzárás (főleg, hogy PPPoE kapcsolat).
    De mivel gyári fw alatt ettől függetlenül stabil volt a seed, biztosan itt kell valamit alkotni még. Most ott tartok, hogy telepítettem a UPNP-t szolgáltatás + GUI szinten, de el kell mennem, úgyhogy majd csak később tudom kipróbálni. Bár gyanítom, hogy a ha a 21234 zárva van, akkor mással sem leszek előrébb, szóval talán nem ez a fő különbség a két fw közt torrent terén.
    A closed felirat jelenléte önmagában nem zavar, attól még mehetne a feltöltés (elvégre valószínűleg eddig is zárva volt, mégis ment), illetve megy is, csak jelen beállítással sokkal kisebb intenzitással, mint előtte.
    Rendben, tartózkodni fogok a flash-elésektől :) Csináltam is utána egy biztonsági mentést a legalapabb, már működő dolgokról (interfészek, dhcp, wifi, pppoe, ilyenek), úgyhogy legdurvább esetben is csak addig kell visszamennem :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák