Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neverless

    tag

    válasz devpernull #2933 üzenetére

    nekem: gyári-open-gyári-dd és ezután jött megint dd (hard resetekkel kiegészítve)
    Megint olvasgattam a DD WRT nek az oldalán a leírást hogy hogyan kell csinálni. Bár ott úgy írja hogy ha már dd wrt van és dd wrt re akarunk menni, használhatjuk a webes felületét, de én inkább aszerint jártam el, ahogy itt a fórumban is olvastam, SSH alól az mtd paranccsal.
    Valamit nagyon benézhettem..... de nemtom mit, és ez idegesítő, mert lehet, holnap már megyek is egy másikért, amire szintén DD-wrt-t raknék és ugyanígy csinálnám, mint most...
    Persze nem fogok csinálni semmit, amíg itt nem kapok megerősítést minden egyes lépés előtt. Lehet megkérdezek majd egy hozzáértőt privátban, hogy ne szemeteljem tele a fórumot.
    Egy dologra tudok gondolni, nem azt az imaget vagy nem abban a formájában kellett volna (vágás...?) feltenni.
    Itt van a frissítés vége:

    Unlocking Linux ...
    Writing from xyxyxyxy.bin to linux ... [w]

    Itt még sztem kellett volna írnia hogy frissítés kész, rebooting, és azután kellett volna elveszteni a kapcsolatot a putty-al :(

    kieg:
    30/30/30 : 30mp ig nyomvatartod a resetet. majd kihúzod a tápot, de a resetet nem engeded el, vársz 30mp-ig, visszadugod a tápot, mosse engeded el, és vársz még 30mp-t. és ezután engeded el, tehát összesen 3x30=90 mp-ig tartom a resetet. (dd-wrt wikin olvastam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák