Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • suste

    veterán

    válasz vargalex #28067 üzenetére

    Én azt próbálom mindenkivel megértetni, hogy nem minden esetben olyan szép a helyzet,mind amiket Te tapasztaltál. Persze erről nem Te tehetsz, hanem a különböző környezeti változók.
    Az már tisztán látszik, hogy teljes linuxos környezetben (HDD, kliens gépek) minden olyan mint írtad. DE szerintem nagyon sok windows-hoz szokott ember is próbálkozik/próbálkozna ezzel a routerrel (mint én is). Nekik valahogy az elején jelezni kéne a lehetséges fő problémákat (NTFS, wines wifis DMA hiba, csatorna érzékenység), hogy kevesebb legyen a panaszkodás, és el tudják fogadni, ha kompromisszumot kell majd kötni, vagy válasszanak másik routert/fw-t.
    Én pl még sosem láttam 10MB fölötti adatmozgást a saját hálózatomban, se vezetéken,se vezeték nélkül. (Még a 6MB-nak is örülök vezetéken, wifit meg inkább nem is írom....)

    A linuxos tesztelést szívesen megtenném egy egyszerű live-val, de a logból nem derül ki,hogy melyik gép felé jelenik meg a hiba,és nálam a vendég hálón is lógnak (2 teló+2gép), ezért nem lehetne kiszűrni, hogy javult-e a helyzet. Annyit már tapasztaltam, hogy a vendégen lógó 2 telo (sony/android) mindegyikén is megjelenik a hiba (tulajok is mondták a szakadást).

    És bármi is lenne a teszt eredménye, valszeg nem cserélne senki ezért oprendszert, vagy telefont.

Új hozzászólás Aktív témák