Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rocko66

    aktív tag

    Olvastam egy másik oldalon az alábbi értékelést a WDR3600-as routerról:

    silpelit
    2014. 01. 06. 10:12
    Maga a router kicsit nagyobb jószág mint a megszokott. A hivatalos firmware-ről nem tudok sokat mondani, mivel azonnal egy OpenWrt-t flasheltem rá. Itt fel is szeretném hívni azok figyelmét, akik szintén ilyen célból vennék a router-t, hogy bizonyos TP-LINK routereken (köztük ezen is), a WIFI-vel már régóta létező és még kijavítatlan hibák vannak, ami miatt meg-meg szakad a kapcsolat, és esetenként újra sem konnektálnak az eszközök:

    https://dev.openwrt.org/ticket/9654
    https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=43188

    Ez természetesen az OpenWrt hibája, nem a routeré (ezt én annyival orvosoltam, hogy a régi routerem hozzá dugtam mint access point, és azon megy a wifi).

    Ezt figyelmen kívül hagyva a router nagyon gyors, a gigabites portoknak hála száguld a gépek között a másolás, DDNS, FTP szerver beüzemelése is gond nélkül ment. Elég gyakran használok remote desktop-os kapcsolódást is az otthoni gépre, és az is röccenésmentesen, képszakadozás nélkül működik, amit a régi routeremet használva nem mondhattam volna el. A fennt említett openwrt-s gondot leszámítva semmilyen más negatívumot nem tudnék ellene felhozni.

    Nektek mi a tapasztalatok ezzel a wifi-s szétkapcsolással openwrt alatt?

Új hozzászólás Aktív témák