Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz cimp #5644 üzenetére

    én egy szóval sem mondtam, hogy használjon mindenki gyári firmware verziót, csak aki módosítottat használ, az ismerje és viselje el az esetleges kompromisszumokat.
    ilyenekre gondolok; link, amit annyival egészítek ki, hogy nem a router, hanem csak bizonyos verzió kerülendő.
    az átb@szást nem minősítem, de a gyártó számára nem szempont - pláne nem elsődleges -, hogy a saját firmware verzióján kívül más tényezőket is figyelembe vegyen.
    nem csak az én állításomnak megfelelően működik megfelelően a gyári firmware verzióval, és nem is csak a saját eszközöm alapján írtam azt, hiszen nagyon sok helyre telepítettem már ilyen routert is, eltérő szolgáltatós netekhez, más és más környezetbe, így kibukott volna, ha komoly probléma lenne.
    akik direkt módosított firmware verziók alá vesznek meg egy eszközt, azok gondolom alaposan informálódtak előtte, hogy melyik verzióval mi a helyzet, mert ez fontos szempont!
    példát is linkelek, hogy mire gondolok; link
    nem véletlenül írtamkorábban, hogy a módosított firmware verziók esetén, annak készítői tudnak esetlegesen segíteni, de az nem okés, hogy valaki csak szidja és szidja a routert, pedig esetlegesen csak beállítási hiba, illetve azt véletlenül sem megemlítve, hogy nem gyári firmware verzió van rajta, pedig az is hibalehetőség.
    az utolsó mondatodat annyiban fordítanám ki, hogy sokszor olyanok is nekiállnak buherálni, akik nem készültek fel kellően a dologra, és utána szintén megy a szitkozódás, hogy elcseszték az eszközt, biztos az a pocsék, pedig nem, csak és kizárólag magukban kereshetik a hibát! nos, ők nem haladnak kellően az árral, szóljon nekik az utolsó mondatod minősítése...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák