Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wajk

    addikt

    válasz ReFleXx #16617 üzenetére

    így van, OpenWRT alapú és amihez nekem kell a router az rajta is van: Transmission, MiniDLNA. Felesleges dolgok nemigazán. Én nem is telepítettem rá extra csomagot és a meglévőket sem frissítettem. Szabad hely is van amennyi elvárható. Működnek ahogy kell. :K kb 10p alatt bekonfigoltam és használható is volt a router.

    A Readme-ket feltétlen olvasd el ami érint mielőtt nekiálsz (winyó mount/automount/formázás/miniDLNA...)

    (#16615) vzozo : ahogy fentebb is írtam, hagytam minden alapon, pár alapbeállítást eszközöltem csak. kb. 1500 videó van a 2TB-s Winyón (EXT4-re formázva). A TV 5Ghz-en csatlakozik a routerre. Max 1080p-s videókat szoktam nézni, 4K-t valószínűleg már nemigazán vinne vígan. 1080p-ig viszont pöc/röff.

    De nem vagyok nagy letöltő az igaz, egyszerre max 10 torrentem ha van, és csak este működtetem amikor a ház alszik. Viszont DLNA-n keresztül a winyó az van pörgetve, a gyerkőcök is amikor nézek valami mesét az azon keresztül megy. Filmeket sorozatokat én is innen nézem.

    (#16616) woodworm : igen, nálam semmi egyéb extra nem fut. Ez a fő prioritás: fixIPn egy Desktop, 2 laptop, egy porszívó, 3 telefon, 1 TV (csak ez utóbbi 5Ghz-en), ezek mellett Transmission és MiniDLNA. Slusz/passz

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

Új hozzászólás Aktív témák