Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz vargalex #1242 üzenetére

    Köszi!
    Nagyjából én is erre számítottam, hogy az 1USB port a különbség. A csigabites háló hiánya fel sem tűnt, de mivel csak egyetlen eszköz, az asztali gép van vezetéken rákötve, ezért az szinte lényegtelen.
    Azért érdekel nagyon ez a hálózati nyomtatás dolog, mert ha nem tudja, akkor egy harmadennyibe kerülő router is bőségesen elég nekem.

    De jó lenne tudni, hogy mi a helyzet ezzel a nyomtatás dologgal? ??

    A 842-t nézegettem én is, de azt vagy elmebeteg áron adják (10 körül), vagy nincs raktáron. Pedig nemrég még az iponnál is valami 7ezer alatt áron volt. pcx-nél meg nincs 842. Csak 841. Az is igaz, hogy a 841 alig több, mint 5ezer.
    1043-at is nézegettem, de az meg már alig-alig olcsóbb, mint a WRD3500
    (pontosítok. Drágább kb ezressel, az árgépen). Igaz, hogy csigabit, meg 3 antenna, de ebből csak az a lényeg számomra, tudok-e valamelyikkel nyomtatni a Canon LBP2900 nyomtatómmal? Bocs, ha valakinek ez idegeire megyek ezzel a kérdéssel, és ezt hajtogatom állandóan, de tényleg ennyi lényeges különbség számomra egy 5000 és egy 12000Ft-ba kerülő router között.
    A mostanin is van USB, arra is azt írták, hogy persze, tud nyomtatót, csak az nem derült ki annakidején, hogy ja, persze, van vagy ötféle nyomtató, amit hajlandó kezelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák