Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martin555

    aktív tag

    válasz Satellite #1196 üzenetére

    Satellite !! magyon köszönöm a tételes hozzászólást, de tényleg. A neved is jelez valamit , hogy vághatod a témát :))

    no, szóval. az egyik gondom megoldódott: mmc kártyával próbáltam az olvasót: csak villant egyet a LED-je. SD-vel tökéletesen és villámgyorsan megy, gyorsabban COPY-zik mint az usb (1-es?) olvasóm!! 900 K helyett ~2500 K. én voltam a hunyó ebben.
    a villany bemenet tényleg nagyon lötyög, akiktől vettem olyannak tűnnek hogy rábízható, szal majd visszaviszem. félek emiatt, mi lehet !
    a modem driver, nyilván a gyárival próbálkozom! mivel EXE a telepítőcsomag, eddig nem sikerült (nincs XP-nek aláírva), most www.winace.com -mal kitömöritettem egy mappába és nem a setup.exe-t inditottam hanem az .INF-re mutattam rá, úgy is fagyás. mindegy, egyenlőre nem kell, de hát ...
    LCD zsanér.. akkor ez ennyi, jó.., (van a gépre még valamennyi garanciám) de kérdésem: az hogy a zsanér ilyen laza, nincs összefüggésben az LCD adatvezetékével és az LCD lámpáival? azaz nem fog nekem egyszer csak elnyíródni vagy elszakadni amaz, emiatt?
    az akku akkor úgy látom még örülnöm is kell :)
    nos, a titokzatos szerelőaljzatokat még mindignem tudom hogy mi lehet, nyilván az USERS GUIDE.pdf-et és a product tour-t (flash-es) is átnyálaztam, tegnap ki is nyitottam a két titokzatos szerelőfedelet, de csak valami kis vezetékféle megy nyák-féle van alatta, tök BIOS nak vagy keyboard biosnak néz ki.. jó, fingom sincs mi az, kíváncsi típus vagyok.

    még1x kössz. üdv!

    POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT

Új hozzászólás Aktív témák