Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Ritkán nézek YT gamer csatornákat mert...majd a végén kifejtem miért.
    De ha nézek is nagyritkán akkor az Otherworld-öt szoktam. Talán ők értelmesebbek mint a többi.

    Elkezdtem most ezt nézni: Division gameplay
    És 12 perc után már nagyon zavart valami. Gondoltam beleolvasok a kommentekbe. És rögtön az első komment ez: "Miért van az hogy egy ilyen "idős" gamer akinek ezerszer több tapasztalata van játékok terén.. úgy játszik mint egy 5 éves. :/ "
    És komolyan! Ez az amitől rosszul vagyok. Adott a TheOtherworld "élménymagazin" akik azért nem számítanak kicsinek a magyar YT gamer vlogger (vagymi) közösségben. És az egyik fő "arcuk" olyan balfaszul játszik mint egy 5éves. És ilyenek értékelnek játékokat, próbálják megmondani a népnek, hogy mi miért jó, avagy rossz. Nekem égne a pofám ha keresgélnem kellene a billentyűket játék közben, vagy ne tudnék elsőre kitenni egy skill-t az "E" betűre. Értem én hogy tök jó muri ez, hogy ekkora "jelenség" már ez a TheOtherworld. De ebből nekem nem a profizmus jön le.
    Ez most nem rossz indulatúság, vagy irigység. Csinálnak amit akarnak, de azért na... Számomra valaki akkor hiteles ha látom rajta, hogy profi abban amit csinál. Akkor tartom hitelesnek amit mond, ha látom azt, hogy adhatok a szavára. És itt erről szó sincs.

    Még egyszer azért leírom, hogy még így is ők a legnormálisabbak. De ez a szint?! Elég elszomorító. Mert mi van mellette? Az "állandóankáromkdó" idióta, értetlen hülye gyerekek a VR-ban, és a Gameday Iroda. Ahol amennyire Imi értelmes annyira semmi keresnivalója ott a filmkritikusnak. Mert játékhoz az is akkora fogalmatan hülye mint én a jó modorhoz, és látszik az egészen, hogy csak a Hollywood hírügynökséggel szerzett (13 éves átlagéterkorú) rajongótáborát akarja ezzel növelni.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák