Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz westlake #3799 üzenetére

    Én csak egyszerűen nem akarom "szemét"(:) ) módon elvenni annak a cuccát aki megdolgozott érte. Mert tudom, hogy munkája volt vele. És erkölcsileg semmi jogom megfosztani tőle. Elméletileg. Szerencsére ez a játék lehetőséget ad az erkölcstelen dolgokra is. Ami jó. Mert ettől színesebb lesz a játék, ez nem baj. És oldalt kell választani, akkor én a erkölcsösebb oldalt választom. Aztán lehet, hogy a rouge játékstílus lesz a kifizetődőbb, akkor majd átgondolom, de csak ha sokkal nagyobb előny úgy játszani, akkor fogok belevágni. Ennek eldöntésére pedig előbb meg kell vizsgálnom a pve tartalmat.

    Egyébként én sok-sok éven át Rouge main-nel toltam a WoW-ot, :D Lehet ott volt elegem ebből a szóból. :D Ez nem jelent semmit, csak funfact. PvP lövöldözésnek meg megemlíteném, hogy 11 évet CS-ztem, mellette Quake 3 dueleztem (bár nem 11-évet). Ami igaz FPS meg minden, de nevezhetjük simán pvp-nek. :)

    Látom ment itt a rouge szó találgatása, én sem tudom pontosan hogy kellene fordítani. Bennem a sok én WoW alatt a zsivány kifejezés maradt meg.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák