Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dvd24

    senior tag

    válasz Lefty #36275 üzenetére

    Én a D3-FNC-hez a következőket használom: chest-hátizsák-térdvédő-holster a set itemek, ezek mellé egy tenacious mask és egy savage kesztyű

    Chesten EDR, +HP +ammo, maszkon EDR +burn res., térdvédőn +HP, +burn +shock +bleed res., táskán +Skill p. +ammo, kesztyűn +SMG dam. +CHC +CHD, holsteren meg +HP, a main statok meg úgy vannak, hogy 2 firearmsra ad, 2 elektronikára, 1 meg staminára.

    Két fegyver van mellé Navy MP5 PvE-re (Hurried, Deadly, Destructive) MP5 ST PvP-re (Responsive, Unforgiving, Deadly)

    a performance modok az 2 +4%-os shield damage és 2 +5%-os Shield damage resilience, a sima modokra nem emlékszem most pontosan, de azok vegyesen vannak

    A végeredmény 290k+ firearms, 320k+ toughness 165k+ skillpower 20% körüli EDR 40% körüli CHC 100%+ CHD

    a gyógyítós táskát feleslegesnek érzem, szvsz jobban megéri medkittel gyógyítgatni a pajzsod (40%-ot mindig a talent miatt), és ilyenkor ugye a maszknak köszönhetően jön még +10% damage is mindig. Ráadásnak az összesen +10% damage resilience modnak hála, te is meg a pajzsod is 20%-al kevesebbet sebződtök (10% alapból van a pajzson ebből, 10% jön a modokból), azt hiszem ez 1.6 előtt nem volt így, hogy a pajzsodra meg rád is vonatkozik, de azóta így van. A lényeg, hogy így nekem van kb 1milla hp-ja a pajzsomnak + ez a dmg reduction, és ez elég volt nekem mindenhova. Legendaryn talán egyszer lőtték szét a pajzsom, challangeingen még nem történt ilyen és PvP-ben sem, csak nem szabad takarékoskodni a medkittel, ha már kevés van úgyis esik mobokból, valahogy mindig volt elég, ha meg mégse, akkor egy ideig kb 10-15 mp-ig állj úgy, hogy ne tudjanak lőni és akkor visszagyógyul magától.

    Ezzel a builddel egész jól boldogulok PvP-ben is, a sok EDR miatt nem öl meg egyből a seeker és elég gyorsan szétkapom 1v1-ben az ellenfelet. Kettő ellen már neccesebb, ha összedolgoznak, de ha két tapasztalatlanabbal kerülök szembe és csak egy oldalról lőnek akkor fekszenek hamar. Háromnál több ember ellen már kb esélytelen, körbevesznek nagyon hamar.

    És ahogy írtam PvE-re szintén jó az egész set, a hurriednek köszönhetően szinte megállás nélkül lehet lőni, igaz +dmg to elites az nulla nekem, de ezt kompenzálja a magas CHC-CHD kombó +a destructive.

    Jah, és van olyan trükk is fight közben, hogy ha nagyon alacsony a pajzs HP már, és nem akarsz medkitet pazarolni, akkor odaállsz valami biztonságban lévő csapattag mellé, hagyod magad megölni és a csapattárs feléleszt. Ezután CD-se lesz a pajzsodon és élesztés után egyből kiteheted újra max HP-val + ha van nála battle buddy beállítva az szintén jól jön mindkettőtöknek :)

Új hozzászólás Aktív témák