Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz k-adi #3575 üzenetére

    E két konzolyártó cég nem szeretetszolgálat vagy non profit társaság akiket a játékok fejlődése érdekel. Kemény profitra törekszenek ami csak így megy. A baj az hogy egyáltalán elkezdtek konzolt gyártani és nem maradt a pc-é a gaming...én azt vallom hogy a konzoloknak is van helye de kb olyan szegmensben mint a nintendo. Egyszerűbb, 2d-s vagy nagyon arcade 3d játékok terén mint pl: Plants vs zombies, Unravel, This war of mine, Little big planet, Trine, játéktermes olds cool vonal stb. A komolyabb AAA címek pedig pc-t követelnek. A baj hogy a konzol akar lenne a gaming de az csak egy játékszer a pc mellett...nincs modding, nincs fejlesztési lehetőség, nincsenek beállítási lehetőségek, nincsenek választható perifériák, nincs felhasználói szabadság.

    Most a ps4-be beletettek egy 2013-ban is csak középkategóriás gpu-t ami anno a bf3-at is csak 40 fps-sel vitte...mire számítottak? 2 gb vram-ja van és asszem hozzáfér a 8gb rendszer ramhoz de már most 8-16gb ram van egy pc-ben és 4-6-8 gb ramos vga-k vannak, 2-3 év és 10 gb ramos vga-val nyomjuk majd. A konzolok egyszerűen visszafojtják a fejlődést de nem kicsit, évtizedekkel! Akár belátja vki akár nem. Ráadásul ha betör a piacra a VR akkor meg aztán megint meglódul a pc fejlesztés és olyan szakadék lesz a pc konzol között hogy öröm lesz nézni.
    Persze azt is tudomás kell venni hogy aki minimálbéren él vagy csak szimplán a gyereknek akar venni valami videójátékot vmilyen ünnepre az ritkán fog pc-t építeni, megveszi a konzolt, beteszi a lemezt aztán örül. De majd 5-10 év múlva ha elkezd pc-n játszani ő is szidni fogja a konzolokat. :)

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák