Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dendytv

    senior tag

    Van ma egy story-m egy "gyerekről" :D

    Már meg volt a 3-szintű Rugóm is ! Mikor szembe találkoztam ő vele... k........ volt a neve ! Ugye mivel én rugó voltam ! Le lőtt ! De nem akárhogy úgy hogy én meg sem tudtam őt karcolni :) Mondom ez így ok (De ez ment végig mikor én ki jöttem az ellenkörző pontról !) ! Még azt hittem, hogy ááá nem, nem mondom rá hogy csaló mert ki tudja nahh ! Aztán Random-okkal majdnem ManHunt-ok lettünk de akkor ismét fel bukkant ő ! És 4-en lőttük de az élet csíkjának utolsó 1mm-e nem volt hajlandó eltűnni ! Aztán bevert egy Ulti-t ismét le eset az élete csíkja 1mm (hisz 4-en lőttük !) aztán még egy Ulti, ismét 1mm élet csík, és ez így ment addig amíg ő egyedül össze nem csomagolt mind a négyünket ! Aztán oda jön hozzám mikor ki jöttem az ellenőrző pontról, hogy "nah mizu sikerült-e valami jót loot-olnom" Mondom neki,hogy mi vagy te ? ;] Hogy még 4-ember sem tud megölni ? Írja nekem vissza ! "Ááá csak egyszerűen szeretem a cheat-et" :W Gondoltam le írom, mert az első talim volt Cheat-errel :D

    De másik dolog egész jó kis loot jött össze nálam ma :)
    LVOA-C 17.9K SEB Kompetens,Pusztító,Parancsoló (persze a Parancsoló majd le lesz róla pörgetve)
    Éhes Disznó 19.2K SEB Hozzáértő,Tehetséges,Falánk (PVE-ra majd jó lesz :) )
    Taktikus Mellény 1,962 PÁN 1,502 Szívósság Talent Robosztus (fedezékben 10%-al megnövelt páncél ! ) Főbb tulajdonságok 16,306 Életerő, 5,50% Ellenség páncélsérülése Kisebb tulajdonságok +27% Extra ölés TP (Ő rá rá lett pörgetve a 16,306 Életerő...Holnap lesz tesztelve a Virgonc helyett :) )

    De nekem most sem számolja az órákat :O :((

    [ Szerkesztve ]

    Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.

Új hozzászólás Aktív témák