Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    The Division beta

    összefoglaló előzetes, Nekem sajna meghalt a vga-m a héten és mobilról nagyon macerás összefoglalót írni... :O. Az utóbbi 300hsz-t már el se olvastam, mert mobilról rémálom nekem netezni.

    A játék alaptörténete:
    Videó + gameplay a hangulat kedvéért:
    KLIKK.

    2001: Az USA kormánya ráébred, hogy egy teljes összeomlás és zűrzavar esetén nem tudna úrrálenni a helyzeten.
    2007: Megszületik az 51-es Direktíva és létrejön a The Division. Az itt szolgáló ügynökök beépülnek a társadalomba. Az élet különböző területein dolgoznak, élik mindennapjaikat és várják, hogy aktiválják őket.
    Eljön a nap, az igazi Black Friday. Manhattan déli részén, a belvárosában felüti fejét egy vírus, mely rohamléptekkel terjed és nem lehet megállítani. New York-ot lezárják, Manhattan teljes karantén alá kerül és elszigetelődik. A vírus fertözött pénz útján terjed így szinte megállíthatatlan. A Division ügynökeit aktiválják és bevetik őket.

    Kezdjük:
    Indítástól az első 45perc magyarul, mindenkinek ajánlom a megtekintését.
    KLIKK

    Ettől függetlenül a szöveges kivonat:
    A játék indításakor a beállítások végeztével egy rövid "oktató" küldetésben veszünk részt melyben elsajátíthatjuk:
    -az irányítást
    -fegyvereink mibenlétét
    -kisebb áttekintést kapunk a skill és abilities menüről

    Ezután alkothatunk egy karaktert és máris egy helikopteren találjuk magunkat. Természetesen valami nem sikerült jól korábban, mindenki sérült körülöttünk.
    Fontos megjegyezni, hogy 4. szintről indulunk, no ez a teljes játékban nem így lesz. Természetesen kb. nulláról fogunk kezdeni.
    Az első ellenségek leküzdése után mehetünk is az újdonsült Safe House-ba, a bázisra. A végleges játékban lesz több elérhető Safe House is.

    Bázisunk rövid bemutatása:
    A bázis fejlesztése összefügg a karakterünk fejlődésével, főbb részek:
    -Medical
    -Technical
    -Security
    -Crafting <-Lentebb bővebben.

    A három fő részhez külön küldetések tartoznak, ezeket teljesítve tudjuk őket fejleszteni. Karakterünk fejlődésével egyre magasabb szintű fegyvereket érhetünk el, de ehhez kell a bázis fejlesztése is.

    (P:C)Dark Zone:(/P)
    A DZ egy belső karanténzóna ahol a vírus legelőször felbukkant és a legnagyobb pusztítást okozta. Ez egy sötét hely ahol lehetőség nyílik a PvP küzdelemre. Ez nem szükségszerű, de az emberi természetből adódik.
    A DZ-ben külön level xp és pénz van, melyet csak itt lehet fejleszteni. XP-vel szintet épünk mellyel jobb fegyvert érhetünk el, pénzből pedig DZ shop-ban fegyvert vehetünk. Alapvetően itt is küldetéseket kell véghezvinnünk melyek végén hívnunk kell egy helikoptert, felpakolni rá a megszerzett cuccokat és utána kigyalogolni a DZ-ből.
    Egyszerre 6 cuccot szedhetünk össze, ezeket utána el kell küldeni a helikopterrel és gyűjthetünk újabb 6ot ha akarunk.
    Igen ám, de itt jön képbe a Rogue Agent. Ők adják a PvP alapját. Olyan játékosok akik a többiekre vadásznak, hogy őket lelőve elszedjék a loot-ot.
    Jellemzően a helikopter lehívásakor alakulnak ki a PvP küzdelmek, mert ilyenkor biztos, hogy mindenki tele van cuccokkal. Azonban semmi akadálya annak sem, hogy a nyílt utcán csak úgy elkezdődjön a PvP.

    Rogue Agent KLIKK: Bárki lőhet rá büntetlenül, sőt levadászásukért jutalom jár. A jutalom akkor is busás, ha valaki túléli ezt a státuszt. 5 szintet lehet elérni, a legmagasabb szinten 5 percet kell túlélnie a Rogue Agent-nek, illetve ennyi idő alatt kell levadászni.

    Crafting:
    Safe House-ban található jóság. Itt lehetőségünk van különböző tárgyakból és fegyverekből alkatrészeket kinyerni és így még jobb eszközöket alkotni.
    Ismertető ITT. Mellékelt fordítás ITT, köszönet Bibgr0-nak.

    Hasznos youtube csatorna melyről bővíthetőek az ismeretek és a leírás.
    MarcoStyle | The Division Videos
    Arekkz Gaming Akad pár Division videója melyekben új infók vannak.

    Fegyver fejlesztés, vásárlás, skill, abilities. Ezeket valaki kiírhatná akár videóból. Vagy csináljunk screenshot-ot és nyomjuk be ide, aztán akit érdekel az úgy is jobban jár egy videós magyarázóval, mint szöveggel?
    Legvégére talán mehet majd a gépigény és a 2 time lapse videó:
    1
    2

Új hozzászólás Aktív témák