Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz VincentVG #31059 üzenetére

    az ökölszabály az, hogy egy fegyvernek legfeljebb 3 talentje lehet, hogy pontosan hány van, az összefügg a minőségével (szürke/zöld/kék/lila/sárga, tehát ez nem a gear score!). ezeknek a talenteknek van egy firearms és/vagy stamina és/vagy electronics követelményük. van olyan, aminek mindháromra van előírása, van olyan, aminek csak egyre. hogy ez mennyi, az már függ a gear scoretól is. pl. a 256os gear scoreú brutal talent ha jól mondom 4790 firearmsot kér. ha ez megvan, akkor aktív lesz. ha nincs ennyi, akkor nem.
    ez alól kivétel a sárga fegyverek harmadik talentje ingyenes, nincs követeménye, mindig aktív, ezért a harmadik helyre lehet olyan talentet is beaktiválni, amely az első két helyen nem lenne aktív.
    a másik kivétel ez alól a pisztoly, mint oldalfegyver, mert nekik csak két talentjük van, kivéve a neves pisztoly (pl. damascus).

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák