Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz bozont #30977 üzenetére

    Ezt írtad korábban:
    Incursion-höz milyen szint követelmények vannak (GS, DPS, toughness, stb.)? Mikor meglett a 163GS be is próbáltam az egyiket, elsőre úgy is tűnt meglesz, de a végén jól összecsuktak minket. :(
    Azok a robbanó távirányítós autók elég idegesítőek. Talán meg is lett volna, ha nem bombáznak azokkal folyamatosan.

    Ha csak addig jutottatok el, amikor még jöttek a tüzes kis autók, akkor max a 3. részig jutottatok a 4-ből a Sárkányfészek küldetésben. De sejtem, hogy a másodiknál már meghaltatok, mert a 4 lovas az nem egyszerű móka, igazából az nehezebb mint a 3. rész. A 4-ben meg heal láda (elsősorban immunizer) nélkül igazi szívatópálya megcsinálni még fullos 256-os szettben is, egyedül meg lehetetlen.

    Minden kezdőnek egy javaslat:
    T1 és T5 között szerintem tök felesleges egyenként szinteződni.
    Jobban jártok, ha átmentek T5-be minél előbb, bevásároltok a boltokban kapható akár sárga 256-os cuccokból, és sokkal hamarabb ott vagytok, semmint kínlódni a T különböző szintek között.
    Azt most nem tudom, hogy kell-e a T5 szinthez már valamilyen alap GS cucc, de akkor meg az adott T* szinten meg kell venni a magasabb GS cuccokat, és menni feljebb és feljebb.
    Vagy ha van ismerős, akkor becsatlakozni hozzá 8-10 lexi küldetésre, és máris kapsz is cuccokat, és ha dobnak neked, akkor lesz bőven 256-os cucc, amibe már be lehet öltözni indulásnak.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák