Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Összeraktam egy Nomád szettet, minek után a pajzsos nem jött be. Jobban szeretem a fedezékes/menekülős/ugrálós, de izgalmasabb harcokat, no és persze a gépkarabélyokat inkább. Első próbálkozásra a Nomádból: fegyvertok, térdvédő, maszk és hátizsák volt, a mellény Barrett, a kesztyű pedig egy taktikai 7% chc-t ad azok ellen akik nincsenek fedezékben. Fegyvernek egy LVOA-C-t választottam (önfenntartó/halálos/pusztító), mert könnyű M4-em nincs jó talenttel. Ezzel volt 212k dps és 391k szívósság..

    Aztán gondoltam egyet és átalakítottam, a mellényt kicseréltem Nomádra, a táska meg lett egy sárga, (lőfegyverek és állóképesség 200%-át hozzáadja a képzettség erőhöz) és így ezek lettek a statjaim: 254k dps, 431k szívósság. Tudom nem túl jó..
    A builden 18%chc van, 50%chd, 12700 armor körülbelül..

    A kérdésem az lenne, hogy a táskánál hasznos -e ez a 200%-os talent, vagy inkább ajánlotok helyette másikat? pl. egy öngyógyítós mennyire használható? A pajzsos és a fürkészaknás build után sokkal felszabadultabb vagyok, és bátrabb :) Ez végre tetszik. Előre is köszi a válaszokat, és Boldog Új Évet Mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák