Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz sith7 #16039 üzenetére

    Szia,
    Bejoinolsz, és megkérdezed, hogy maradhatok-e.
    Én őszinte szoktam lenni, és megmondom, ha most nem alkalmas, aki ezen besértődik, az nyugodtan töröljön a friend lisáról (ugye Venomka :DDD ).
    De az esetek 95%-ban, többnyire ez a válasz: "Persze, gyere, itt meg itt vagyunk..."
    Csak nem kell megsértődni, ha nem velem akarnak játszani ott és akkor. Ennyi.

    Erre a csít témára még visszatérnék:
    3 dolog van bennem ez ügyben:
    1., Nem elég tisztának lenni, annak is kell látszani, azaz Recska, ha tiszta a dolog, akkor vigyázni kell, hogy mit tesz közre az ember, mert mindig lesz néhány túlvezérelt ember, aki az ilyet zokon veszi.
    Bár téged kovimestert pont nem értelek, mert egy korábbi hozzászólásodban pont azt írtad, hogy ha nem féltenéd a Steam accountodat, akkor már te is régen csítelnél. Akkor is reagáltam erre, és most sem értem, hogy egy ilyen fajta gondolkozással ez az egész egy vihar a biliben kb. plusz a másik szemében a szálkát keresést jelenti számomra, mikor te is simán megcsinálnád, nekem úgy tűnik, csak a ban tartott vissza. Számomra az ilyen gondolkozás sem jobb, mint aki "bevállalja" a használatát.
    Akkor miről beszélünk? Mert így csak arcoskodásnak tűnik az egész!
    Azért írom ezt le, mert tegnap Recskával együtt játszottunk (SP kiskarakter húzás) és személyesen, azaz élő szóban is elmondtam a véleményem. Nem kivételezek, ha meg lennék győződve, hogy valaki itt csítel, akkor azonnal törölném a barát listámról, nem mintha ez bármilyen értékkel is bírna (mármint a barátlistám). Továbbra is elítélem az online játékban a csítet. Ha Recska emiatt ki lesz bannolva, mert mégiscsak nagyobb az az érvényes fejfelület, akkor csak magára vethet, mert bárki más is jelenthette volna.
    De ezt be is vállalta, majd kiderül, hogy mi lett a vége.
    Ja igen, én is használtam csítet, IDDQD, ha még tudja valaki, hogy ez mit jelent. :DDD Online sosem.
    De ide hiába írom be, semmit sem csinál ;]

    2., Jó lenne ha mindenki tisztán játszana, max kiderülne, hogy nem akkora pro mint amilyennek látszik vagy szeretne látszani. De ettől az életben még értékes ember lehet, csak lehet nem a Division-t kellene erőltetnie.

    3., A csítelés pszichológiájáról jutott eszembe, hogy egyrészt elég komoly önértékelési problémákkal küszködnek az ilyenek, másrészt meg a fórumokban is jelenlévő, ez milyen ügyes meg amaz milyen pro feeling miatt sokan többnek akarnak látszani mint amennyit tudnak, de erről meg Svejk jut eszembe: "Büszke vagyok magamra, saját erőmből lettem senki!"

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák