Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    Sokszor láttam itt olyat, hogy XY szervert cserélt, mert agyfaszt kapott a rouge csapatoktól. Ez alatt mit kell érteni? Sima logout?

    Kezd az agyamra menni ez a rohadt DZ a tetves rogue módjával együtt. Lejön az időmilliomos taknyos buzi a DZ6 érett szettjével DZ2-3-ba és egy-két-három lövéssel leszed mindenkit (legutóbb mondjuk szerintem cheaterrel találkoztam, onnan nem is láthatott volna szerintem, ahol volt). Minden buzi azt játssza, hogy kimentési ponton alám vágja a gránátot vagy eljátssza, hogy jó gyerek (percekig követ, de csak az ellenséget lövi), de amikor mentenék ki, szépen kinyír animáció közben.

    Szóval hogy kell szervert cserélni?

    Kezd kiakasztani, de nagyon. Már nyomom is az ALT+F4-et, amikor egy tetű lelő de még nem haltam meg. Ahogy nézem olyankor csak a cuccokat vesztem el, de ebben nem vagyok biztos.

    Azért van pozitívum is, kihoztam valami high-end fegyvert, de most épp ALT+F4 után vagyok, nem néztem még meg :DDD

    Más: Még nem írtam be ide a következőket, plusz a játékos listát sem tudom hogy kell szerkeszteni, de aki gondolja vegyen fel barátnak és játszhatunk együtt: ForRedGlory az Ubisoft nevem. Ha számít 30/53 a szintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák