Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ßrainiac

    addikt

    Uuuuh, de felqrtam magam ma ejjel ezen a goreny jatekon.

    Masodik karimmal (lvl23) DZ-ben lojjuk a masik epuletet poenbol LZ tetejerol, erre egy fereg aki azelott ugyesen eljatszotta h mellettem lovi ugyanazokat, hirtelen hatbalo.

    Okay mondom, elofordulnak patkanyok, respawn, becserkeszem, fel tar bele, sticky, tar masik fele, vege. Elkezd nyavalyogni, hogy hu mekkora csiter hogy csinaltam ezt meg azt, respawnol es itt kezdodtek a bajok, ezutan mar csak falon keresztul lott le nagyjabol meg 1-1 lovesekkel.

    Ez a jatek meg soha sem idegesitett fel annyira h kilepjek, mindig elvezem, altalaban a vegkimerultseg miatt hagyom abba :DDD ..de ez baromi gaz volt es nem ertem, h egy competitive online shooterben (ahol egyertelmu h lesznek ilyen trollok) miert nem lehet elejet venni ennek. Nem hiszem el, hogy valaki arra pazarolna el tobb 10szer Ft-nak megfelelo osszeget, hogy ujbol es ujbol megvegye hogy cheattel szopatgassa a tobbi jatekost. Es mivel ez valoszinuleg igy van, magatol ertetodo h sikeres lenne egy VAC vagy akarmi ami ezekre van.

    No mindegy, nem akarok az a nyavalygos lenni akinek apolgatni kell a lelket, vagy akit meg kell gyozni h marpedig ez a jatek jo, mert tudom, ezert jatszom vele, csak meg akartam ezt osztani :)

Új hozzászólás Aktív témák