Hirdetés

  • ASUS blog: hátra a csatlakozókkal!

    ph Az kanyargó kábelek lerontják a PC belsejének kinézetét, és a szellőzést is akadályozhaták. Az ASUS remek megoldást kínál ez ellen.

  • Destiny 2: The Final Shape teszt

    gp Finiséhez ért a fény és a sötétség egy évtizede indult harca, befutott a Bungie híres játékának a fináléja, amiben pontot tehetünk egy régóta húzódó fontos konfliktus végére.

Aktív témák

  • umek7

    őstag

    válasz szpal17 #46794 üzenetére

    Szerintem a Newcastle-n ha egy szoros meccsen is, de lendületből átmegy a City, majd a QPR-t is elpicsázzák. Viszont a MU-nál nem lesz ennyire sima a helyzet szvsz. A Swansea hazai pályán még oké, de ha csak a Sunderland nem tesz egy szívességet akkor nem sok jót jósolok. Kimenni ma is ilyen mentalitással a pályára, miközben Fergie azt nyilatkozza hogy győzni mentek.. Teljesen szétesett a csapat, múltkor is otthon leadni egy 2 gólos előnyt, a bajnokság e szakaszában.

    Az biztos hogy ki kell pucolni a csapatot. Nem értem ilyen Park mit keres még egyáltalán ott, Scholes, Giggs, Owen respekt, de már számításba sem jöhetnek jövőre. Venni kell majd pár játékost, akiket nem 2 perc lesz beépíteni a csapatba. Mondom én nem szimpatizálok igazából se a MU-val se az MC-vel, de nagyon úgy néz ki hogy az utóbbi sikeresebb lesz az elkövetkezendő években.

Aktív témák