Hirdetés

Aktív témák

  • janos1988

    addikt

    válasz giigz #34803 üzenetére

    http://hu.paradisepoker.com/stats Aston Villában jó sok sérült van, hmm-hmm.

    A fordított oldal címét nem másolja ki. De a lényeg érhető :)

    "Táblázat csúcsát kelták óvatos Saints

    By: Mark Henderson január 20, 2012 13:52

    NEIL Lennon hangsúlyozta jelentőségét a kelta gyűjtése három pontot a
    St Mirren szombaton -, de ő is elismerte a súlyos feladat. A győzelem a Hoops az ebédidőben összecsapása is őket öt ponttal egyértelműen a Rangers az SPL csúcs előtt Ibrox oldalon kick-off ellen Aberdeen.

    Ritkán van, hogy a forgatókönyv nem játszották ki ebben a szezonban, és az ír is igyekezett kihasználni a lehetőséget.

    Ennek ellenére ő is ismeri a veszélyt, amelyet Danny Lennon felszerelés a saját hazai pályán, láthatóan bizonyította a közelmúltban, amikor diadalmaskodott Rangers.

    A Hoops főnök azt mondta: "Számomra, megy a játék, akkor előnyt játszani első, de van, hogy a legtöbbet ezt a lehetőséget. Ha megnyerjük a játékot fogunk öt ponttal vezet megkezdése előtt, hogy egy hatalmas motiváció számunkra.

    "St Mirren egy jó csapat. Alatt Danny, tettek fokozatos javulást. Ezek vásárolt is a nyáron, és úgy néz ki, mint aki megpróbálja felvenni a csapat januárban ismét.

    "Ők játszanak a jó stílus a labdarúgás és otthon tudják verni senkit, mint bebizonyosodott - megverték Rangers ebben a szezonban -, így ez egy nagyon veszélyes játék számunkra.

    "Ez egy hatalmas ösztönzést jelent számukra. Nem számít, ha játszanak Celtic vagy a Rangers, hogy a fejbőr adna nekik nagy megelégedésére, biztos vagyok benne. Láttam, hogy hétköznap szemben Hamilton, így a farkukat is fel utána. "

    Győzelem a hétvégén is nyúlik Celtic az SPL győztes futnak 12 játék.

    Bár izgatott az ő csapata a rugalmasság és a következetesség ebben az időszakban, a Hoops főnök ragaszkodott maradnának középpontjában az azonnali célok.

    "Bár ez nagy ahhoz, hogy ezen a távon, még mindig bizalmatlanok, hogy a dolgok viszont nagyon gyorsan újra," mondta. "Nem bízhatjuk a játékosok között. Fizikailag, hogy jól nézzen ki és a lélek a táborban jó.

    "De mi nem vagyunk túlságosan magas, mint egyik eredménye lehet a pop, a ballon. Így lesz ez a szó, de mi nagyon elégedettek, hogy ebben a helyzetben ebben a szakaszban a szezonban."

    A vezető nem friss sérülés gond előtt a játékot, és majd lendületet a visszatérés fitness fiatal szélső James Forrest, aki elismerte FIFA korábban a héten, mint az egyik futball jövője csillagok.

    "Forrest alkalmasnak kell lenniük és a rendelkezésre álló és a Commons alkalmas lesz és a rendelkezésre álló," tette hozzá. "Loovens, Mark Wilson és Majstorovic mind vissza képzést most is. Tehát az egyetlen játékos, ki most is Beram Kayal. ""

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D

Aktív témák