Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
PROHARDVER! témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem tudom... Nekem az egyetlen problémám az volt a Witcher 3-mal, hogy extrém könnyű volt Death Marchon is. A quen és az igni nevetségesen op. Az elején volt kicsit szenvedős, míg hozzászoktam a változtatásokhoz az előző részekhez képest és míg rá nem éreztem az ízére. 10-15 óra játékidő után nem is tudom, hogy meghaltam-e összesen 10-szer a végigjátszás során, abból legalább 5 Imlerith volt.
Most Dark Soulsozok, és hát ott az első 3 órában többször haltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OpenWRT topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest