Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztrixi78

    csendes tag

    Üdv Mindenkinek !

    ...már rég írtam sűrű teendőim miatt, viszont a mindennapos gyors topikolvasásra még szakítok időt !

    " Egy cseppet" morcos vagyok, mert pár perccel ezelőtt nagyon felhúzta az agyamat egy pofátlan bróker, aki vmilyen svájci gyógyszergyártó cégnek a részvényeit próbálta rám tukmálni, "akik a sertésinfluenza védőoltását állítják elő,.....és mivel a svájci kormány ingyenesen biztosítja minden állampolgárának a védőoltást, amit ettől a cégtől rendelt meg a kormány, akár 20-30 %-ot is kereshetnék pár hét alatt, ha hajlandó vagyok rv-t venni !!!"
    Eddig is szent meggyőződésem volt, hogy minden nagyobb járvány kialakulása, terjesztése mögött a gyógyszergyártók és azoknak tulajai állnak, hogy minél több antibiotikumot meg minden szemét szintetikus mérget vegyünk meg, de hogy már ennyire nem titkolják, erre már szavakat sem találok !!!!!!
    A "legjobb" bicska nyitogató kérdése úgy hangzott, - miután első hallásra nem kívántam vele üzletet kötni, - hogy: " hát nem látok ebben nagy lehetőséget ?" ...persze mondanom sem kell, hogy jól elküldtem a fickót a jó büdös francba, ...én nem "így" akarok pénzt keresni ! ......szóval gyomorforgató, gátlástalan, elkorcsosult az egész világ :(( !!! Elnézést !!!

Új hozzászólás Aktív témák