Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fecdzo

    senior tag

    válasz Boyfish #2490 üzenetére

    Hát ezt simán stop megbízásként és profittargetként kell megadni. De hogy van e egyáltalán magyar broki ahol van profittarget, azt nem tom. Tudtommal PETI-ben is limit order, market order és stop order van, ami valljuk meg egy nagy NULLA!!!

    Nem értek pár embert....miért szenvedtek a magyar piacon???? :F :F Daytrade-re förtelmes, napon túli shortokkal is van tán valami gáz. Ugyanakkor a tőkeáttét kicsi, likviditást kielégítőnek mondják, de mint azt nem olyan régen láthattuk még az OTP-vel is azt csinál (egyetlen egy!!!!) egy Hedge Fund amit csak akar. A kicsik meg csak beragadnak...

    Ráadásul fizettek csak az realtime adatokért. Daytrade-re hagyjátok már a részvényeket! Azokat befektetésekre és opciós kombikkal érdemes játszani! És mivel a magyar opciós piac iszonyú illikvid itt megint nem rúgtok labdába, csak külföldi részvényekkel (USA!!!).

    Ez csak jótanács....ugyanakkor normális chartolási lehetőség sincs. Azért is külön fizetni kell. Szóval csak lehúznak titeket. Minek nehezítitek az így sem könnyű bizniszt tovább?

    Persze ha rám halgattok akkor azt csináltok amit akartok.... ;) :B

    fulekitrading.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák