Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
válasz GordonSamway #12600 üzenetére
tippre igen, hiszen azért OTA...
-
GordonSamway
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
válasz GordonSamway #12602 üzenetére
Nem megy tovább? Megakadt?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Kaba
veterán
Az Auchanban 269 K-s áron kapható a 65C728. Eddigi legalacsonyabb ár.
A BF/labdarúgó wm idejére vélhetően 250K alá fog menni. -
Kaba
veterán
válasz GordonSamway #12606 üzenetére
Elhamarkodtad.
-
RVR400
veterán
válasz GordonSamway #12608 üzenetére
Mikor veszed a C735-öt?
-
zsozsi67
csendes tag
Sziasztok,
Kb. 3 hónapja van meg az 55C728-am. Vegyesek az érzéseim. Igazából minden OK, egy dolgot kivéve. A fényerővel nem vagyok kibékülve. Még besötétített szobában is viszonylag sötét a kép. Nem tudok jobban világosítani (tv nézés és filmézés/Netflix közben is).
Akinek ilyen TV-je van, hasonló tapasztalat? -
HELLAFLUSH
őstag
V462-n már az első percekben belefutottam pár hibába..
Amikor megnyomom a bemenetválasztó gombot, akkor ugye felugrik az új dizájnú felület majd lépek egyet balra és kifagy aztán kilép a menüből illetve ha a felugró menüben rálépek a GameCenter-re akkor újraindul a TV.
Most nyomok egy full resetet megint és meglátom, hogy marad-e. -
GordonSamway
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #12614 üzenetére
Én most próbáltam ezeket a dolgokat és nálam pöpec minden 😎
Mondjuk én alapból csináltam egy service resetet[ Szerkesztve ]
"Hosszú és eredményes életet!"
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz GordonSamway #12615 üzenetére
Megnyugtató válasz, most már nekem is jó.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #12616 üzenetére
-
gyűrű
addikt
válasz GordonSamway #12617 üzenetére
Az alsó menü eddig is volt a 432-n.
a frissítési ráta mit csinál? csak nem a kadenciahelyes lejátszást? pl a netflix 24 hz-24-el játssza le?
Milyen beállítások vannak ott a szabványon kívül?[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Az milyen játék, ami a képen van?
szerk.: Azt hiszem megvan, Stray.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
HELLAFLUSH
őstag
Egyébként már ez is valami, azért én örlök, hogy foglalkoznak még a régebbi modellekkel is.
ui.: a Stray pedig pedig nagyon jó, én tegnap fejeztem be és kellemes meglepetés volt. -
gyűrű
addikt
válasz GordonSamway #12622 üzenetére
Az alsó menü az a Quick panel apk. nekem asszem a play storebol települt.
-
turho
addikt
válasz sortiefish #12598 üzenetére
V083-ra mit tegyek fel, hogy utána felmenjen ez.a legújabb OTA?
Van benne durva hiba? Unom a v083-at
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
rainman72
nagyúr
Ez a topik sose változik meg??
Aki ide benéz,az nem igazán tudja mi folyik itt??
Mintha kódolt üzenetek mennének a 2. világháborúbanPhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
sysys
csendes tag
Látom már többen írták, hogy sötét a kép. Nekem is hasonló problémám van. Ha a TV tudja kezelni a HDR összes típusát, akkor miért fekete a jobb minőségű filmek fele? Olyan, mintha minden felvételen pont szemből világítana a nap és ezért minden más fekete. Nem értem ezt az egészet, hogy nem képes ezt kezelni egy TV? Pont azért vesz valaki nagy képernyőset, hogy otthon tudjon jó minőségű filmet nézni, de pont azokat nem látom. Minden más jól látszik, de pl egy Dűnéből túl sokat nem láttam.
Van valami dugitarcsi beállítás amivel a minősíthetetlent legalább elégségesre fel lehet tuningolni? Amúgy 65C728-ról van szó. -
GordonSamway
aktív tag
Szia. Nekem is ilyen tv-m van a régebbi rendszerrel nekem is kevesebb volt a fényerő. De a 440 és a mostani is klasszisokkal jobb fényerőben. Minden jelforráshoz be van állítva a tv persze az én ízléseimhez mérten. PS5-ön kifolyik a szemem főleg éjszaka, de a sima HD, 4K, HDR és DolbyVision nekem tökéletesen megfelel fényerőben és minőségben sőt. Persze idő kellett beállítani.
Ha kell priviben el tudom küldeni a beállításokat. Próba cseresznye[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
Szerintem ide felesleges leírnom... alapvetően, ha ugyanolyan sötéten nézem a Philipset, akkor a fekete sem világosabb, mint a TCL-en, csak ezt legalább lehet normálisan nézni nappal is, ráadásul ágyból oldalt fekve nézve sem kezdenek elmenni a színek. A mozgásmegjelenítés sokkal jobb, és a fórumtárs bevilágítós problémájának semmi nyoma. De ha jól emlékszek, akkor itt is volt jó pár ember, aki a C-szeriásakat cserélgette nagyüzemben hasonló probléma miatt...
Nyilván TV-t nézve rosszabbnak tűnik, mint a TCL, mert az csak 55-ös, a Philips meg 65-ös, a TCL-t messzebbről is nézem, viszont ugyanolyan közelről nézve már látszik, hogy egyértelműen segít a Philips képjavítása. Az Ambilight pedig hab a tortán.
Sőt, ahogy látom, a kollégának a PS5 érkezése után lett ezerszer rosszabb a TV-je, addig nem volt vele baja.
[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
válasz GordonSamway #12602 üzenetére
V477 OTA van a C725-re is ez hogyan megy fel? Eddig .img volt a zip-ben de ez mas.
Mondjuk letolteni se birtm meg, kb 4x-er probltam de megall 600-770 meganal, holnap feltennem, ha vegre le birom tolteni. -
belashx
senior tag
válasz belashx #12075 üzenetére
No, egy kis infó a szervizzel kapcsolatban.
Szerintük is javítandó volt a készülék, de nem cseréltek panelt, mert nem küldött a gyártó(ez az általános scenario - ezt mondták). Kaptam csereutalványt, és vettem egy Philips 65OLED806-ot.
Más kávéház."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
válasz HELLAFLUSH #12638 üzenetére
Természetesen.
237e-ért vettem 2 éve. Eddigvingyen használtam. :)Tényleg korrektek voltak pedig naponta felhívtam őket. Becsülöm a türelmüket.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
zsozsi67
csendes tag
Sziasztok, V462-nél van hasonló hangcsúszás, mint a V440-nél. Vagy ez már jó? (C728)
-
Saccco
nagyúr
Van csúszás a 462-ön a hangnál?
-
belashx
senior tag
válasz Kiskutya #12649 üzenetére
Megfordult a fejemben a C825, de addigra annyira beleéltem magam az OLEDbe, hogy nem akartam csalódni.
Ami picit zavar, az a full képernyős "fehér", mert az nem létezik olednél. Legalábbis a középkategóriában.
Minden más pöpec.[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest