Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • phranxinatra

    aktív tag

    válasz Tempus Fugit #92783 üzenetére

    Én egy sztoriról tudok, hogy az orosz jómunkásember lekönyörögte Putyin kezéről az órát. Ő meg odaadta. Valahol történelmileg igazságos lenne, ha én is kapnék tőle egyet. Csak valahogy odáig kéne eljutnom, hogy kezet foghassak vele. Akkor ránéznék a csuklójára, utána mélyen a szemébe, és nyomatékosan azt mondanám: dáváj császi!

    (#92787) von toth: Ebben egyetértek. Elég nagy szégyennek tartom, hogy svájci óragyártóknak Japánból kell szerkezetet kuncsorogniuk.

    (#92790) Oralaci: Üdv a fórumban, és tisztelet a korrekt hozzászólásért!

    (#92796) csabulaxi: Ezzel lehet, hogy sok embernek belemászok a bögyébe, de úgy látszik, a Steinharttal kapcsolatban is tartja magát a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Bármennyire is szimpatikus a kép, amit ez a cég sugároz magáról, azért az ő útjaik sem mindig egyenesek és tisztán láthatók. Rémlik valami kínais kavarásos suskus még a robertes időkből, talán az indexen kéne keresgélni erről.

    (#92798) icm: Párhuzamosan ment több beszélgetés is, mások említettek Grand Seikot, én nem. Megnéztem most a GS választékot a chrono24-en, és továbbra is azt mondom, hogy ezért a pénzért svájcit vennék. És nem csak a sznobéria miatt, hanem mert holt unalmasnak találom a dizájnt. Persze értékelem a kifinomult technikát, meg a mesteri kidolgozottságot, ezért ha gyűjtő lennék korlátlan anyagi forrással, akkor biztos lenne a gyűjteményemben legalább egy GS spring drive, meg valami sima mechanikus hi-beat, addig viszont nem látok fantáziát a Grand Seikoban.

Új hozzászólás Aktív témák