Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dmon

    aktív tag

    válasz seiko #9223 üzenetére

    A Deep Blue-ban eredeti ETA van. Ez végülis egy amerikában bejegyzett brand csak kínában gyártat (mint kb mindenki mindent az USA ban), egy rakás review-t olvastam róluk külföldi órás fórumokon és blogokon, ízekre szedték volna már a palit ha kamus werket használna, de sztem le is csukták volna már, a vevők annyi pert akasztanának a nyakába hogy belerokkanna. Arrafelé ez kicsit máshogy működik mint nálunk.

    De mutatok mást is (hátha nem ismeritek) amiben szintén eredeti werkek vannak és kínai gyártás. Ez annyiban előremutatóbb hogy nem egy egyszerű OEM gyártás felcímkézve, hanem tényleg az USA ban tervezik az órákat, és tényleg minden darabot átnéznek és beállítanak mielőtt eladják.
    Nem tritiumos de egy saját több rétegű lume bevonatot használnak ami állítólag (és a tulajok is ezt írják) egész éjszaka képes a fényt visszaadni.
    Lum-Tec
    Európában egy szlovák cég forgalmazza őket : kabtime
    Nekem a Tungsten széria nagyon bejön. Ezeknél a tok tungsten-carbide ból készül ami teljesen karcálló, kb mint a kerámia radonál, azzal a különbséggel hogy ez jól néz ki az meg sztem szarul :). Az jó dolog lehet hogy az órád 10 év múlva is ugyanolyan karcmentes mint új korában.
    Egy M25-öt majdnem vettem, de itt is ott maradt a majdnem mert mikor kifizetném valahogy mindig eszembe jut hogy nem olyan sokkal drágábban veszek inkább valami svájcit. :) Valahogy nem visz rá a lélek hogy ennyi pénzért kínai gyártású órát vegyek, pedig ez tényleg szép és sztem jó is.

Új hozzászólás Aktív témák