Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Golota

    aktív tag

    válasz Misi1979 #87222 üzenetére

    Ez szerinted butaság? Szerintem inkább az a butaság, ha pár hónap fórumozás után az ember szakértőnek képzeli magát. A nicked alapján és mivel évekig dolgoztam e-commerce területen, megkockáztatom, hogy lényegesen komolyabb tapasztalattal rendelkezem ebben a témában, mint te. Nincs kijátszhatatlan, átverhetetlen rendszer, az ebay meg pláne nem az. De nyugodtan gondold, hogy igen és hogy én vagyok a hülye, aki a "sarki fűszerestől" szerzi az információit.

    Még egyszer: nekem aztán tök mindegy, rendeljetek csak az Ebayről milliós értékben cuccot, mert a paypal, meg a pár hónapos/éves óragyűjtésben szerzett masszív tapasztalat majd megóv benneteket attól, hogy átverjenek... :C Az már kevésbé tetszik, hogy a tanácsot keresőknek is ezt javasoljátok. :U

    ronin s8: te is nyugodtan feltételezd, hogy én vagyok a hülye az e-commerce rendszerekhez, meg a folyamataikhoz, biztonsági megoldásaikhoz. "Önismeret" hát ez meg hogy jön ide? Ha jó az önismeretem, akkor rendelhetek Rolexet, mert nem fognak átvágni? Mielőtt személyeskedni kezdesz, jó lenne, ha tisztába kerülnél a szó jelentésével.,..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák