Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ra3

    őstag

    válasz skx007 #65222 üzenetére

    Én most Pesten voltam pár napot, körbejártam az Orex-eket, meg úgy általában az órás boltokat, nekem is vegyesek a tapasztalataim.
    Ami monitoron is bejött az élőben is tetszik, az Omega Seamaster továbbra is favorit, árban is jók, és külsőre is nagyon tetszenek, a Panerai még ami továbbra is bejön, bár ott nem láttam árcetlit.
    Glashütte-k árban nagyon húzósak amiket láttam, és semmi extra, ennyit biztos nem adnék óráért. Breitling-ek között kevés a szép, Rolex-ek közül se tetszik élőben mindegyik, ráadásul a Vácin még ár sem volt rájuk írva, a boltba meg nem akartam bepofátlankodni :)
    A Zenith viszonylag olcsó ahhoz képest hogy itt mik hangzottak el szervízelési költségekről, meg a szerkezet bonyolultságáról az El Primero-ról.
    Amin kiakadtam hogy vannak olyan üzletek ahol Omega, Certina, Tissot, stb van, a másik polcon meg ott a Fossil, Ice-watch meg hasonló csodák.
    Számomra elérhető árú órákból viszont továbbra is a Citizen a befutó, sokat kell válogatni ugyan mert rengeteg van belőle, de ezeket most fedeztem fel:
    150k környékén rádiókontrollos:

    ezt nem láttam élőben csak az előző kapcsán bukkantam rá, árban hasonló:

    100k-s titánium:

    ez meglepett mert képen már sokszor láttam, de élőben sokkal szebb (40k):

    Seiko-ból viszont nem nagyon láttam választékot, talán a Tutunál van 5-ösből 15-20 db a kirakatban és annyi, pedig egy jóféle Monster-t megnéztem volna élőben.

    [ Szerkesztve ]

    ''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Új hozzászólás Aktív témák