Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ereshkigal

    őstag

    Sziasztok!

    Kb. 9-10 éve használok egy kis Casio-t (elégedett voltam vele, soha semmi baja nem volt, egy új elemet kapott kb. két éve), amit szeretnék valami komolyabb órára lecserélni, ebben kérném a segítségeteket.
    Először úgy gondoltam, nem adnék ki rá olyan sokat, de azért mégis csak _óra_ legyen, egy Seiko 5-sel nagyot nem bukhatok. Aztán elkezdtem nézelődni árban feljebb is, és egyelőre ezek az órák fogtak meg:
    TISSOT Tradition
    ORIENT Constellation
    Általában a sötét számlap jön be, de ebből talán a fehér szebb:
    ORIENT STAR Open Heart
    ORIENT STAR Open Heart
    Nézegettem még többek között Certina-kat, de azokból 170k környékén lenne csak, ami tetszene, és azt se bánnám, ha 100k-ból megúsznám.
    Esetleg valami ellenjavallat valamelyikkel szemben? A Tissot szerkezetét láttam, hogy kifogásolják, mert nem javítható, de egy svájci órától nem lehetne elvárni, hogy pár évtizedig azért menjen?! Az, hogy kvarc, első körben nálam előny, de aztán eszembe jut, hogy nem volt még automata órám, és szívesen "kipróbálnám" azt az érzést. :)
    Még nézelődöm, meg boltban is fel akarom próbálni őket, mert képen aztán mind szép, meg úgy csillan/nem csillan a fény, ahogy kell, de aztán ki tudja...
    Ha lenne ebben a stílusban (max. 125k-ig) esetleg ötletetek, szívesen fogadom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák