Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mariner

    tag

    válasz vadászcsiga #52676 üzenetére

    Először: másfél misiért nem nagyon kapsz új rollert. Másodszor: ha valakinek van egyre pénze (eredetire) akkor az nem többnek akar látszani, hiszen valóban megteheti..Harmadszor:egy embert megítélni az órája alapján, nem túl fair dolog(szerintem). Aki esetleg az átlagnál jobban él az rongy ember? Vagy éppcsak átlagosan, de valamiért vágya egy Rolex (eredeti) és évek alatt összespórolja az árát (kb mint egy új alsó kategóriás autó árának a fele), ahelyett,hogy egy 2éves Suzukit venne, az is hitvány?
    52768-ra válaszul: senki nem mondta, hogy bárhogyan is szerezte a rávalót az ember. De akkor meg nem a Rolex miatt kell lenézni/elítélni, hanem ahogyan a rávalót megszerezte. Bár ez az eredeti kiírásban nem is szerepelt, csak Rolexes=hitvány alak..
    Egy órának nem kell túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítani, és főleg nem kell következtetéseket levonni a viselőjéről. Lehet, hogy azért hord Poljotot mert azt örökölte az édesapjától, de közben kőgazdag. Vagy Casio-t hord mint a Steve Jobs (hordott) mert nagyon nem érdekelték az órák.

    [ Szerkesztve ]

    MZ/X jelentkezz!

Új hozzászólás Aktív témák