Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zez-zez

    tag

    Feleslegesen bíztatjátok a jóembert a kvarcórával kapcsolatban. Az elektronikai áramkörök legnagyobb ellensége a nedvesség, majd a magas hő. Kívánom hogy ne legyen igazam és tökéletes kiszáradás után mégis működjön az óra.

    Hónapok óta olvasom ezt a fórumot és mint a karórák újdonsült rajongója tanulgatok. Eddig nem is nagyon volt kivetnivalóm, de az utolsó hozzászólások némelyike kiverte…
    „madzsarisztán”. Mi a búbánatos f… a nagyon-nagy szakértője az ilyen nagyp.jú illető, aki vélhetően nyaraláson kívül külföldön nem járt – nem élt, de ilyen pontosan tudja, hogy ez itt a kontárok mekkája. Ha esetleg tévednék, és egy világjárta emberrel állnék szemben, akkor mea culpa, de akkor kedves magasan kvalifikált barátom minek tengeted az életedet itt „madzsarisztán”-ban?
    másik: ahol az automatához hozzá kell tenni ugye a passat-ot is  Merthogy a passat Európa eme szegényebbik felén a Mercedes  Miért nem vitted márkaszervizbe a kocsit? Ja hogy ott minimum 0,5 de inkább 1 millás árat kalkuláltak? Neked meg erre nem volt több 100 rugónál? Látod, ha márkaszervízbe viszed, akkor most ott verhetnéd a nyáladat. Vagy, ha a használt „automata passat” helyett veszel egy új 1,4-es, kéziváltós dacia logant, akkor sem lennének ilyen bajok….

    Végül kiemelném, hogy van egy-néhány ember ezen a fórumon, akiket odaadó munkájukért továbbra is nagyon tisztelek, azonban itt is elszaporodtak a sznobok sajnos meg a … Környező szerencsétlen –isztánok egyik másik fórumán ettől sokkal kellemesebb hangulat van azért. Ez a „madzsarisztán” is elsősorban az –isztánozóktól az. Végezetül, tanulja meg mindenki, ha megvesz valamit x összegért, akkor ne sajnálja rákölteni azt a másik x-et is, föltéve hogy szeretné hogy az a tárgy sokáig szolgálja

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák