Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin66

    csendes tag

    válasz seiko #3545 üzenetére

    Fura hogy a mechanikussagot te szimplan egy "feelingnek" tartod az orak kapcsan...
    Nem szallnek veled ezzel kapcsolatban vitaba, tudom hogy ertesz az orakhoz es ott vagy a szeren, csak eppen ezek szerint neked nincsen plusz abban, ha valami mechanikus, nem pedig elektronikus, ezen eppen ezert kar is volna vitatkozni.
    Kulonbozoek vagyunk.
    Hogy most melyik a praktikusabb karbantartas, ar es egyeb pl. pontossag szempontjabol, az nem vitas. Ha viszont nekem valamiert mindenkeppen kellene egy ora hogy gyakran meg tudjam nezni a pontos idot rajta, akkor egy 10 ezer Ft-os Casiot vennek, aszt' kesz.

    Amikor en gyerekkoromban beleneztem eloszor egy oraba hatulrol es megdobbennve eszrevettem, hogy ott bizony ekszer szepsegu, ezust es arany szinu kis akarmik mocorognak, forognak, porognek, elik a maguk kis eletet es osszefogva egymassal szepen szamoljak nekem az idot - no akkortol en tudtam, hogy nekem ez mindig is egy miszterium lesz, amit birtokolni akarok, raadasul mindenhova magammal is vihetem a csuklomon. Nekem ez az a bizonyos erzes, "feeling" bar ezek szerint ez nem mindenkinek fontos.
    Nekem az es jol erzem igy magam.

    Ha barki, aki nezett mar bele egy ora szerkezetebe es nem varazsolta el a dolog, annak szerintem eggyel kevesebb orome van az eletben.
    No, az vegyen kvarcot. De konyorgom: ne 60 ezerert, hanem 6 ezerert...!!! :)

Új hozzászólás Aktív témák