Hirdetés

  • Tényleg három színben érkezett a Nothing Phone (2a)

    ma Csak mindhárom ugyanazon a hátlapon csoportosul, az új, limitált kiadású Phone (2a) megjelenése így még mozgalmasabb lett.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • xDefiant teszt

    gp A Ubisoft évek óta készül arra, hogy belépjen a gyors iramú hero shooterek piacára is: sok félbehagyott rivális és megannyi halasztás után megjelent végre a fura nevű xDefiant.

Új hozzászólás Aktív témák

  • v-paci

    aktív tag

    válasz WiZARD #26595 üzenetére

    Jogos én is hasonlóképpen gondolkozom, de véleményem szerint ez nem az a típusú árucikk, aminél számít(hat) az ár valamit is. Jelen esetben Luxus cikkekről beszélünk, státusz szimbólumokról, itt már köze nincs az árnak a pontossághoz, megbízhatósághoz, vagy akár az időméréshez. Itt már kőkeményen arról van szó - emberi természetünkből fakadóan - hogy ki hol is helyezkedik el a társadalomban.

    Ha ebben az árszegmensben számít az a listaártól számított pár százezer eltérés - és ezt most kérlek ne vedd magadra - akkor az nem a te árkategóriád... ez ilyen egyszerű.

    Ezen vélemények tükrében viszont érdekesnek tartom a kettős mércét; luxusóra szürkén OK, seiko "tucattermék" ablakboltból, szintén szürkén NEM OK :U

    [ Szerkesztve ]

    "Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

Új hozzászólás Aktív témák