Hirdetés

  • Közönségkedvenc Galaxy vált One UI 6.1-re

    ma Ezen a héten sem tétlenkedett a Samsung szoftverfejlesztő csapata.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Foose #260214 üzenetére

    En ennyire nem dimenzionalnam tul… az egyik elsosorban idomero eszkoz, a masik az elavultsaganal fogva inkabb elsosorban divatcikk, passzio, hobby, korlatozottan eszkoz.

    Igazabol logikus erv nincs a mechanikus orak mellett, csak a tradiciokbol fakado mukodesi elv, hogy a vilag legkifinomultabb mechanikus eszkozet hordod a kezeden, amit ember valaha keszitett. Ezt kell ertekelni benne, amikor ratekintesz, artol fuggetlenul - es ezzel ertheto is, hogy a kifinomultabb dbok miert sokkal dragabbak, meg ugy is, hogy mint idomero eszkoz nem eri el a nagysagrendekkel olcsobb quartz szintjet sem.

    Csak azert irom le, mert ezt az egeszet en is nemreg jartam vegig, es igazabol meg mindig nem tudom melyik vegletet kedvelem jobban. Sot igazabol dontenem se kell, mert van mindkettobol, es mindkettonek megvan a letjogosultsaga, de a mechanikus ora inkabb erzelmi kotodes nalam.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák