Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz TechN7ne #247613 üzenetére

    Alap, csak olyat vennék, ami tetszik, jól is áll. Ez az elsődleges.

    #247614: Gyűjtő szerintem nem leszek, max ha nagyon gazdag leszek, mert már most, az ismerkedési fázisban elköltöttem fejben több milliárd forintot :DDD Valamint nem szeretném váltogatni az órátkat. Nem feltétlen egyet szeretnék életem végégig, de aktuálisan csak egyet. De ha rám szakad a világ pénze, akkor persze vásárolok a vitrinnek is. :D

    Ismerkedek a márkákkal, szériákkal, történelemmel. Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Jeager LeCoultre, Blancpain, Breguet, Rolex, IWC, Lange & Söhne, Chopard, Cartier, Omega, Breitling, Glashütte, Zenith, Tudor, Longines, TAG Heuer, Hublot, Ulysse Nardin, Panerai, Seiko meg még pár márka, amiket már nem tudok felsorolni, mert valamiért lekerültek a listáról. A fentiekből is került már ki, csak ez a volt a legfrissebb mentésem. De Tudor, TAG, Hublot, Glashütte, Lange & Söhne, Cartier is kuka bizonyos okok miatt. Billeg nagyon a Rolex, IWC, Patek és a Seiko is. Hogy miért kukáztam azokat amiket és miért billegnek azok amik, az nem fontos, ahogy olvasgattam itt is vannak "hitviták", ezekbe nem szeretnék belemenni, de az elérhető források alapján bennem is kezdenek kialakulni a "forró" kérdésekkel kapcsolatos nézőpontok, és ezek alapján (is) szelektálok. Vannak olyan márkák, ahol olyan árak vannak, hogy nem valószínű, hogy lesz olyanom, de első körben tényleg azt szeretném megnézni, hogy melyik gyártó, melyik típusa tetszik, aztán azok közül mit enged a pénztárca. Azt már most látom, hogy ha pénzt ki is veszem a kalapból, akkor sincs kb. olyan óra ami mindenben megfelel. Tudásban, kinézetben, háttérben, történelemben. Valamiből engedni kell.

    #247616: Hova siessek? :) Olyat szeretnék ami a leginkább megfelelő, és ha van rá mód, akkor nagyon sokáig használom. Ha 1 év mire megszülöm, akkor 1 év. Nem számít.

Új hozzászólás Aktív témák