Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz dzsi23 #246469 üzenetére

    Mi a mechanikus óra? Automata nem.
    Ugyan ugyan, egyesek megmagyarázzák, hogy mit honnan veszek, aztán amikor ráigazol a Seiko szervizes is, akkor meg jön a félrebeszélés, mondom én nem értenek ezek hozzá...
    Főleg, mert ezek az új kenőanyagok a hozzáértők szerint 5 - 6 év után nem annyira jók már, tehát, ha 7 - 8 év múlva viszed, akkor jön a Rocky Horror show. De esetleg jó is, akkor már a koszolódás miatt nem lesz egészséges.

    Egyesek okosabbak mint a szerviz maga, pedig hát azt azért tudjuk, hogy 10 000 000 órás országában, nehéz labdába rúgnia a szerviznek is. :)

    Lefordítom a saját magamra:. Mivel nem figyelem, hogy mit és milyen hőmérsékleten, hőváltozás stb, tehát, ha a lakásban egy fiókban vannak az óráim, és felhúzom 2 hetente. Valamint az egyetlen egy automatám forgatóban van, akkor 5 évente, ha hordom naponta, akkor 3 évente el kell vinnem. Mivel én nem fogom megállapítani, mennyire kopott, vagy koszos. Ez nem fenyeget.

    Ami viszont igen.
    A kézi húzósokat 5 évente, mert azok jóval kevésbé érzékenyek. De azt sem 8 - 10 évente, mert hát ugye ha nem akarok úgy járni, hogy 30 évesen többet siet vagy késik az óra, mint kellene. Akkor nem 7 - 8 évente kell elvinni.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák